fazonarany felvásárlás

Fazonarany felvásárlás

Fazonarany felvásárlás Budapest Budapesten kimagasló áron. Szakmai segítségnyújtás, több éves tapasztalat. Vásárolunk magas áron: antik és modern ékszereket, gyűrűt, nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, kitűzőt, medált, érmét, aranypénzeket, mandzsetta gombokat, köves ékszereket

Mi a különbség a fazonarany és a törtarany között?

A fazonarany sokkal értékesebb, mint a törtarany, így ezt ékszer árban, magasabb áron vásároljuk. A törtarany olcsóbb, nem tudjuk ékszerként eladni, így jelentősen kevesebbet ér.

Fazonarany felvásárlási árak

FazonaranyFelvásárlási ár/g
Arany 14 karát11.000.-Ft-tól
arany 18 karát13.000.-Ft-tól
arany 24 karát15.000.-Ft-tól

Alapelvünk a kölcsönös bizalomra épül, kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Ne adja el ékszereit törtarany árban, mi fazonárban vásároljuk meg ékszereit.

fazonarany felvásárlásÜzletünk a világpiaci ár fölött vásárol bármilyen aranyat karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Arany érmét, nyakláncot, fülbevaló, köves ékszereket. Ha szombaton vagy vasárnap jönne, kérjük egyeztessen.

Arany felvásárlás régiségek, bútorok, arany-, ezüsttárgyak, ékszerek, karórák, régi játékok, és más régi tárgyak készpénzes felvásárlása Budapesten és országosan. Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezünk az arany ezüst és régiség kereskedelemben. Magas áron, készpénzben vásárolunk régiségeket és teljes hagyatékokat is.

Kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Ne adja el ékszereit törtarany árban, mi fazonárban vásároljuk meg ékszereit. Üzletünk a világpiaci ár fölött vásárol bármilyen aranyat karátszámtól és mennyiségtől függetlenül.  Arany felvásárlás azonnali készpénzért.

Hozzászólások lezárva.