régiség felvásárlás

Antik régiség felvásárlás

Régiség felvásárlás magas áron az egész országban díjtalan kiszállással és díjmentes értékbecsléssel. Antik bútor, komplett hagyaték, ezüst és arany felvásárlás a legmagasabb áron. Keresünk továbbá csillárt, szőnyeget, antik tárgyakat, asztalt, szekrényt, képeslapokat.

hagyaték, örökség felvásárlás

Az értékbecslés díjtalan. Hagyaték felvásárlás az egész országban díjtalan kiszállással és értékbecsléssel. Világpiaci ár fölött, kimagasló áron vásárolunk aranyat karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Azonnal készpénzes fizetés, gyors diszkrét ügyintézés szakértelemmel. Kiemelten magas árat fizetünk Zsolnay és Herendi tárgyakért. Bármilyen régiségét felbecsülünk. Örökség a padlásról pincéből, mi készpénzért megvesszük. Olaj festmények, akvarellek, rézkarcok is.

régiség felvásárlás
régiség felvásárlás

Ha bármilyen kérdése van, vagy esetleg eladó ingóságai lennének, akkor keressen bennünket a hét minden napján. Remek lehetőség, hogy reális áron, gyors ügyintézéssel eladhassa a rég nem használt tárgyait. A régiség értékbecslése több éves tapasztalatot igényel, néha kutatást és türelmet igényel.

Hozzászólások lezárva.